ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Βασικές και συμπληρωματικές υπηρεσίες

01.

Υπηρεσίες σχεδιασμού/μελέτης

Συστήματα καθοδικής προστασίας
Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις
Συστήματα καύσης αερίου
Αντλιών Θερμότητας
Αυτοματισμούς
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
02.

Εμπορικές διαδικασίες

Προϊόντα καθοδικής προστασίας
Προϊόντα φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων
Προϊόντα καύσης αερίου και αντλιών θερμότητας
Ηλεκτρολογικοί πίνακές σε όλο το φάσμα τάσεων
03.

Υπηρεσίες εργοταξίου

Έρευνες εργοταξίου και τεχνικές αναφορές για τις βασικές υπηρεσίες μας
Επιθεωρήσεις εργοταξίων για τις βασικές υπηρεσίες μας
Σχέδια κατασκευής μετά την ολοκλήρωση του έργου (ανεξαρτήτου σχεδιαστικής εταιρίας)
04.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Υπηρεσίες παροχής συμβούλου μηχανικού
Ανασκόπηση των σχεδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Γνωρίστε την ομάδα!

Η dicen engineering είναι μια εταιρία στοχοποιημένη στο να παράγει υψηλής ποιότητας μελέτες, συμβουλευτικές υπηρεσίες και παροχή προϊόντων για συστήματά καθοδικής προστασίας, φωτοβολταϊκών, αερίου και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και ηλεκτρικών πινάκων διανομής κάθε μεγέθους.

Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών από βιομηχανία αερίου, πετρελαίου μέχρι κτιριακές εγκαταστάσεις σε βιομηχανικό και οικιακό επίπεδο . Η αποτελεσματική διαχείριση χρόνου και κόστους , χωρίς συμβιβασμούς στη ποιότητα, είναι ακέραιο χαρακτηριστικό μας .

Παράλληλα με τις υπηρεσίες μας, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα συνεργατών , με εμπειρία ετών, προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εκπληρώνοντας έτσι κάθε σας ανάγκη στο έργο σας .

Ένα μεγάλο μέρος των εργασιών μας επικεντρώνεται και στο εμπόριο υλικών καθοδικής προστασίας, θερμικών συστημάτων (Αέριο, Υβριδικές Αντλίες Θερμότητας και Αντλίες Θερμότητας), φωτοβολταϊκών, αυτοματισμών και ηλεκτρολογικών πινάκων, υποστηριζόμενο από ένα διεθνές δίκτυο κατασκευαστών και πελατολογίου .

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Δυο λόγια από τον ιδιοκτήτη

«Στη dicen engineering ήμαστε νέοι, φρέσκοι, ανταγωνιστικοί και παθιασμένοι με τη δουλειά μας. . Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα για την επιχείρηση και τη κατοικία σας ανεξαρτήτου μεγέθους και περιπλοκότητας. Σκοπός μας είναι η εκπλήρωση των αναγκών του πελάτη με εργαλείο την εμπειρία και τις γνώσεις!

Πιστεύουμε ότι η ομαδική εργασία (συνεργατών και πελατών) δεν είναι μόνο ένα εσωτερικό χάρισμα, αλλά ένα από τα πιο δυνατά και απαραίτητα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Θέλουμε να καταγράψουμε κάθε μικρή αλλαγή στο σχέδιο του έργου σας, σε οποιοδήποτε σημείο μέχρι την ολοκλήρωση του project. Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, δεσμευόμαστε να ήμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον πελάτη, ώστε να διατηρήσουμε υψηλά επίπεδα ποιότητας και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Ένα από τα πιο δυνατά μας σημεία είναι η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα. Σε ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο και απαιτητικό περιβάλλον, προσπαθούμε πάντοτε να ήμαστε ένα βήμα πιο μπροστά! Θα συνεργαστούμε με τους πελάτες μας, θα κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε το κάτι παραπάνω από τις προσδοκίες τους μέσο άρτιας μηχανικής

Στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@dicen.eu ή επισκεφθείτε μας για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις της εγκατάστασης ή του έργου σας και πού μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Start typing and press Enter to search